Spreekt het jou aan om te werken in de industriële gebieden in en rondom de grote havenstad Rotterdam? Ben jij een echte aanpakker met twee rechterhanden en werk je graag met je handen dan is de baan industrieel reiniger zeker iets voor jou.

Jij bent dagelijks in de weer met hoge druk reinigers of andere industriële reinigingsmachines. Een interessante baan voor de echte harde werker.

Wanneer je aan de slag gaat als industrieel reiniger worden er vaak enkele certificaten gevraagd dit omdat je dan breed inzetbaar bent en dat je kans op een job  vergroot. Naast dat een VCA diploma verplicht is zijn ook het adembescherming en hoge druk spuiter certificaat handig om in je bezit te hebben. Heb je dit niet? Geen probleem! Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en kunnen we in overleg met jou ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk het certificaat in de wacht kan slepen.

Je kunt bij ons ook aan de slag zonder certificaten alleen zul je dan niet mogen werken alle industriële reinigingsmachines. Maar diensten zoals corvee, containerservice of het opzuigen of terugblazen van droge of vloeibare stoffen behoort wel direct tot jou takenpakket.

Als je op zoek bent naar een baan als industrieel reiniger en je wilt graag aan de slag voor een eerlijke, betrouwbare werkgever dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jij bent alles behalve een nummertjes, wij vinden jou persoonlijkheid, glimlach en enthousiasme enorm belangrijk. Jij bent tenslotte ons visitekaartje op locatie. Op onze website werkenbijschotgroep.nl is informatie te vinden over het werken in de industrie, daarnaast kun je ook onze vacante vacatures vinden en geheel digitaal solliciteren naar één van de vacatures. Na het ontvangen van jou sollicitatie nemen wij persoonlijk contact met je op om een afspraak in te plannen zodat jij ons alles kan vragen en wij jou beter leren kennen.