Het beweging voor kinderen tussen 2-17 is erg belangrijk. Maar veel kinderen bewegen niet of niet intensief genoeg om voldoende actief te zijn. Niet genoeg beweging veroorzaakt dat kinderen verder chronische ziekten ontwikkelen. Chronische ziekten zoals hart- en vaataandoeningen en diabetes type 2. Daarnaast traint de kinderen zijn spieren en zo worden ze sterk en het is goed voor hun botten en gewrichten. Ook overgewicht en depressie komen samen met onvoldoende beweging. 

Niet alleen is beweging belangrijk voor het fysiek maar ook voor het mentale en sociale gezondheid.  Rond het wereld hebben 1 in 7 mensen mentale problemen.  Door middel van beweging kun je beter voelen. Een andere optie is naar een andere land te gaan om te kijken hoe het leven daar is. Dus een nieuwe begin. 

Meeste klanten die hier komen zijn jong en hierdoor zetten wij deze stukje op onze website. Via onze websites kun je nu kamers huren voor je stage op Curacao. We werken samen met Villa Koloniaal op Curaçao. Ze hebben kamers die geschikt zijn voor studenten. Vervolgens hebben ze goede prijzen voor studenten. Het studentenhuis is niet ver van het centrum van Curacao en alles is dichtbij het gebouw. Het studentenhuis kan maximaal tien studenten houden dus zorg ervoor dat je maanden van tevoren je plek reserveert.

Niet alleen heeft het studentenhuis een goede prijs maar ze hebben ook een zwembad om jezelf te verfrissen na een drukke dag op stage. We werken samen met Villa koloniaal omdat de eigenaar een goede vriend is en ook omdat het een goede deal is. Ook komt hij elke keer zijn haren bij ons doen omdat hij ons vertrouwd met zijn haren. Miss na een tijdje een voucher krijgen om je nagels of je haren doen. 

Wil je het website van Villa Koloniaal checken dan klik hier.