Consumind start voor jou een energie vergelijk

Consumind is een persoonlijke financiële assistent die al meer dan 800.000 huishoudens heeft geholpen bij het besparen op de maandelijkse vaste lasten. Hierdoor kunnen huishoudens wel meer dan honderden euro’s besparen per jaar door alle vaste lasten te bekijken, te vergelijken en over te stappen wanneer het goedkoper kan. Dit kan op het gebied van verzekeringen, hypotheken, consumptieve kredieten en telecom maar ook op gebied van energie. Daarom start Consumind met een energie vergelijk, speciaal voor huishoudens die binnen 5 minuten tot wel 300 euro willen besparen op de maandelijkse vaste lasten.

Hoe werkt een energie vergelijk?

Om te starten met een energie vergelijk, vul je je gegevens in op de website van Consumind. Aan de hand hiervan kan de vergelijker meer dan 23 energieleveranciers voor je aan de hand van je verbruiksgegevens en situatie. Er worden drie energieleveranciers voor je gekozen die het beste bij je situatie passen. Natuurlijk kun je ook uit de overige energieleveranciers kiezen, maar het kan zijn dat deze contracten niet passen bij je situatie en verbruik. Wanneer je je keuze hebt gemaakt en je kunt besparen, dan adviseren we je om direct over te stappen naar de andere energieleverancier.

Hoe werkt de overstap?

Als je kunt besparen en je wilt overstappen dan kan dit direct na het energie vergelijk. Je vult je gegevens in en verstuurt de aanvraag. Je ontvangt je contract per mail en je bent terecht gekomen in je veertiendagen wettelijke bedenktijd. In deze periode kun je nog kosteloos afzien van de overstap. Doe je dit, dan blijft alles bij het oude maar heb je natuurlijk ook geen besparing op je maandelijkse vaste lasten. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd contact op nemen met Consumind. Als financiële assistent zijn zij er namelijk voor je om je alle mogelijke informatie te geven en je te helpen bij mogelijke problemen. Na je veertiendagen wettelijke bedenktijd ben je officieel overgestapt en weet je zeker dat je besparing is doorgevoerd. Bespaar op je energiekosten via het energie vergelijk van Consumind en betaal nooit meet te veel voor je gas en stroom. Voor meer informatie, klik hier!